Maak kennis met CrossFit

Door ons speciale introductie programma

Maak kennis met

CROSSFIT

Hoe fit je ook bent, het is niet verstandig om onvoorbereid aan CrossFit te beginnen. Vandaar dat wij hier een speciaal kennismakingsprogramma voor hebben opgezet. Hierdoor worden blessures voorkomen en kun je vol vertrouwen starten met je eerste WOD.

In de eerste 4 trainingen bestaat het programma uit:

 • Kennismaking met de BOX, leer de sportschool en de materialen kennen die we gebruiken tijdens CrossFit, Weightlifting en Powerliften.
 • Uitleg over wat CrossFit is.  Wat is een WOD en hoeveel mensen doen hier aan mee? Letten jullie op iedereen individueel? Doe je alles samen of doe je soms ook wat alleen? Is het alleen binnen? Moet je al heel fit zijn? Is het zwaar? Ik kan iets niet is dit erg? Wat zijn toch al die termen die ik hoor? WOD, Amrap, Metcon, EMOM, Murph, Hero’s, Girls, Burpies, Thruster, Wallball, Paleo, CrossFit Games?
 • We vragen je om je doelen of wensen met CrossFit (en meten we jouw vetpercentage als dit hier onderdeel van is), ook willen we van je weten of je blessures of andere fysieke aandachtspunten hebt. Wij kunnen namelijk alle oefeningen binnen CrossFit op jou persoonlijk afstemmen, of je nu 16 of 81 jaar bent.
 • Leren we je de CrossFit fundamentals:
  1. Squats
  1.1. Air Squat
  1.2. Front Squat
  1.3. Overhead Squat
  2. Presses
  2.1. Shoulder Press
  2.2. Push Press
  2.3. Prush Jerk
  3. Lifts
  3.1. Deadlift
  3.2. Sumo Deadlift High Pull
  3.3. Medicine Ball Clean
 • Om je kracht te meten en zelf in te kunnen schatten doen we een CrossFit Total. Hierbij gaan we opzoek naar wat jouw maximaal te tillen gewicht is met:
  1. Shoulder press
  2. Backsquat
  3. Deadlift
 • Dagen we je conditioneel uit met het zetten van een snelle tijd op de CrossFit Baseline test:
  500 meter roeien op de roeimachine
  40 air squats
  30 sit ups
  20 push ups
  10 pull ups

Na deze 4 trainingen kan je mee gaan doen met 4 reguliere WOD’s, hierna horen we graag wat je er van vindt en hebben we een paar mooie gadgets voor je als je inschrijft voor een -maandelijks opzegbaar- abonnement.

CrossFit: Fit, Kracht en Vetpercentage test (éénmalig gratis, hierna € 10,00)
Voor het bijhouden van je progressie kun je als bestaand lid, deelnemen aan de vetpercentage meting, CrossFit Total en CrossFit Baseline test. Vraag aan je trainer naar de planning.

Schrijf je nu in

Ontvang deze kennismaking van 8 lessen aan uitgebreide personal training voor slechts € 55,00
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en een afspraak of bel met +31(0)6 330 85 888.

Ja, ik maak graag kennis

3 + 12 =

Share This